baronii drogurilor din mediaș, săltați de mascați - traficanții rezmuves, muscă și dancu au fost arestați
Rezmuves (stânga) și Muscă (dreapta) - Sursa: Facebook/Profil Public

Trei dintre baronii drogurilor din Mediaș au fost săltați de mascați, joi dimineața, duși la audieri și reținuți. Indivizii sunt bănuiți că, în ultimul an, au vândut mai multor persoane din nordul județului diferite substanțe interzise, unele dintre ele noi pe piață. Oamenii legii i-au filat de ceva vreme, astfel că, la început de an, au putut să intervină. În locuințele lor, în urma perchezițiilor, au fost găsite mai multe telefoane mobile, grindere, un cântar electric, dar și plicuri cu substanțe psihoactive și droguri. Rezmuves, care se autointitulează „Bosulică”, Muscă și Dancu sunt cei trei traficanți care vineri au fost trimiși după gratii. 

Opt percheziții domiciliare au efectuat polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună polițiști din Alba Iulia și procurori DIICOT, în casele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și substanțe psihoactive. Trei bărbați din Mediaș, în vârstă de 21, 31 și 39 de ani au fost conduși la audieri, fiind bănuiți că, din anul 2022 și până în prezent au vândut droguri în toată zona de nord a județului Sibiu. 

Cine sunt traficanții – Au fost arestați preventiv 

Vineri dimineața, reprezentanții IPJ Sibiu anunțau că cei trei traficanți au fost reținuți, urmând ca în cazul lor să fie dispuse măsurile legale. Astfel, în cursul zilei, aceștia au ajuns în fața magistraților, care au aprobat măsura propusă de DIICOT, și anume arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților. 

Rezmuves Iosif-Alexandru, Muscă Cristian și Dancu Adrian-Gabriel sunt cei trei bărbați bănuiți de trafic de droguri, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată. 

Conform informațiilor publice de pe pagina de Facebook, Rezmuves Alexandru este născut și crescut în Mediaș, se află într-o relație și are și o fetiță. Pus mereu pe distracții, înconjurat de prieteni și de familie, se autointitulează „Bosulică”. „Dacă nu m-a doborât viața… Apăi voi nu aveți nicio șansă”, scrie Rezmuves pe rețelele de socializare. 

Cel de-al doilea bărbat arestat, Muscă Cristian, nu este atât de activ pe Facebook precum consăteanul lui. Sursele Ora de Sibiu spun însă că este o persoană cunoscută în Mediaș, fiind omul „de bază” al clienților care voiau să procure droguri. 

Dancu Adrian-Gabriel este cel mai tânăr dintre cei trei. La doar 21 de ani, este acuzat de trafic de droguri de mare risc și se află în arest. Pe rețelele de socializare nu este activ, însă în stradă, da. 

Cei trei indivizi vor rămâne în spatele gratiilor până la începutul lunii februarie, când vor fi aplicate noi măsuri. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pe cel din stanga, mai bronzat din nastere, daca nu l-a doborat viata, cred ca il va dobori burta sau lantul ala de prost gust :)))