accident grav la tălmaciu - o femeie, un bărbat și o fetiță de două luni, duși la spital
foto: arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit, vineri după-amiaza, la un accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, în care au fost implicate trei autoturisme. O femeie, un bărbat și o fetiță de doar două luni au ajuns la spital în urma traumatismelor suferite. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza unui șofer care nu s-a asigurat atunci când a pătruns în drumul național. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 19 ani, din Tălmaciu, a pătruns în DN 7 fără să se asigure, cu intenția de a vira stânga spre Sibiu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 44 de ani, din Brezoi, care se deplasa spre Vâlcea. În urma impactului, mașina condusă de femeie a intrat pe contrasens într-un autoturism condus spre Sibiu de către o femeie de 26 de ani, domiciliată în Turnu Roșu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a șoferului în vârstă de 19 ani și a doi pasageri din mașina condusă spre Vâlcea, o femeie de 43 de ani și o fetiță în vârstă de 2 luni. Cei trei au primit îngrijirile medicale la fața locului din partea echipajelor SMURD și SAJ și au fost transportați la spital. „Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 44 de ani conștiente cu traumatism la membrul inferior, transportată la UPU Sibiu, unui bărbat de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral, transportat la UPU Sibiu și unui copil în vârstă de 2 luni cu traumatism cranio-cerebral și stare de somnolență transportat la CPU Luther. De asemenea în accident a mai fost implicată o femeie de 26 de ani care a suferit un atac de panică și a refuzat transportul la spital”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. În zonă se circulă alternativ, pe un singur sens.

Ultima oră

Comentariul meu