accident de muncă în cazul tânărului decedat la o fabrică din sibiu - itm a oprit funcționarea unui utilaj

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a decedat, joi seara, la locul de muncă, a suferit un accident în cadrul fabricii în care lucra. Inspectorii ITM fac cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile și, în acest sens, au oprit funcționarea utilajului pe care lucra bărbatul în momentul producerii evenimentului. 

CITEȘTE ȘI: Sibianul decedat la locul de muncă – Compania Güntner: „Un eveniment tragic și inexplicabil”

În data de 05.01.2023, în jurul orei 18:00, s-a produs un accident de muncă la un operator economic de pe strada Salzburg, în urma căruia un tânăr de 28 de ani a decedat. Aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

CITEȘTE ȘI: Tânăr decedat la locul de muncă în Sibiu – A intrat în stop cardio-respirator

Potrivit inspectorilor ITM Sibiu, bărbatul lucra pe un echipament tehnic, astfel că a fost dispusă și o primă măsură în cadrul cercetărilor, astfel încât să se stabilească cum anume s-a produs accidentul. „În cadrul primelor cercetări efectuate la fața locului de către o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a fost dispusă măsura de oprire din funcționare a echipamentului tehnic la care s-a produs evenimentul, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului. În conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă, cercetarea se efectuează de către I.T.M. Sibiu în colaborare cu instituțiile competente”, informează reprezentanții ITM Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Claudiu este tânărul decedat la muncă în Sibiu – Prietenii, în stare de șoc: „Om cu suflet bun, unde te-ai grăbit?”

Ultima oră

Comentariul meu