weekend cu răsfăț pentru domnișoare la caro – două seri speciale în cel mai nou club al sibiului

Distracția continuă chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut. Caro, cel mai nou club din Sibiu, a pregătit mai multe surprize pentru acest weekend – muzică de calitate mixată de cei mai buni DJ și o atmosferă pe măsura așteptărilor. Sibienii care vor să petreacă până dimineața sunt așteptați la clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39.

Sibienii și nu numai sunt invitați în acest sfârșit de săptămână să danseze până dimineața pe cele mai în vogă melodii ale anului. La cel mai nou club din Sibiu va avea loc vineri, 6 ianuarie, una dintre cele mai reușite petreceri. DJ LAU MAFTEI este invitatul special care va avea grijă ca toți cei prezenți să aibă parte de o noapte de neuitat. Distracția va începe la ora 22:00, iar fetele se vor bucura de SHOT-URI GRATUITE până la ora 23:00.

Petrecerea continuă și sâmbătă, 7 ianuarie, însă de această dată cu mult îndrăgitul DJ ADRIANO. Intrarea este gratuită la ambele evenimente din weekend. Cei interesați pot face o rezervare la numărul de telefon: 0758 659 223.

weekend cu răsfăț pentru domnișoare la caro – două seri speciale în cel mai nou club al sibiului

Redeschis după 15 ani, clubul Caro promite sibienilor muzică de calitate, surprize în locația nouă, fancy, perfectă pentru a-ți petrece o noapte de neuitat alături de prieteni. Clubul se află în apropierea centrului Sibiului, mai exact pe strada Gimnasticii, nr. 39. Toți cei care își doresc să se distreze în adevăratul sens al cuvântului sunt așteptați în acest weekend la Caro!

 

Ultima oră

Comentariul meu