supraviețuitorii accidentului mortal de lângă dedeman - șoferul și un pasager au fost externați

Doi tineri au murit în urma tragicului accident de pe bulevardul Mihai Viteazu, din apropiere de magazinul Dedeman din Sibiu, ce s-a petrecut cu câteva zile înainte de Crăciun. Alte două persoane, șoferul și un pasager, au ajuns atunci la spital în stare foarte gravă. Au primit îngrijiri medicale de specialitate de la medici, iar de curând au fost externați, fiindcă starea lor de sănătate s-a îmbunătățit. 

Sonja și Andrei sunt cei doi tineri care și-au pierdut viața, înainte de Crăciun, în urma tragicului accident de la ieșirea din Sibiu din zona magazinului Dedeman. Cei doi se aflau într-un autoturism condus de către un brașovean în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un camion parcat pe stradă. Impactul a fost devastator. Fata din Sibiu și băiatul din Brașov au decedat, în timp ce conducătorul auto și un pasager aflat pe bancheta din spate au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Sonja, sibianca decedată în accident – Absolventă de Brukenthal și studentă în Viena

CITEȘTE ȘI: Andrei, tânărul decedat în accident – Era fiul unui politician din Brașov

Medicii au transmis, la o zi distanță de la producerea accidentului, că șoferul e în stare critică, intubat, la ATI, pe când pasagerul, care a suferit fracturi la coloană, este conștient și stabil. După mai multe zile în care au fost ținuți sub observație și li s-a administrat tratament de specialitate, starea celor doi s-a îmbunătățit. Fabian, șoferul de 20 de ani, a fost externat în dimineața zilei de 4 ianuarie, însă va fi internat în spitalul din Brașov pentru a continua tratamentul, pe când Cosmin, pasagerul de 19 ani, a ieșit din spital înainte de Anul Nou. 

„Pacientul de 19 ani a fost externat în data de 27 decembrie, iar cel de 20 de ani a fost externat în cursul zilei de azi, stabil, conștient, urmând să fie internat pentru continuarea tratamentului și recuperării la spital din județul de reședință”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Viteza excesivă, cauza accidentului de la Dedeman 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Las’ ca pe sofer il asteapta un proces fain. Abia astept sa vad cum iese basma curata