șoferul beat care a făcut accident marți la sibiu, reținut - a mutat mașina și a fugit de la fața locului
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Șoferul din Vrancea care a provocat un accident, marți, pe strada Henri Coandă din Sibiu, a fost reținut de polițiști. Omul a condus băut, cu permisul suspendat și, mai mult, imediat după evenimentul rutier, a mutat mașina și a fugit de la fața locului. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut, în cursul zilei de marți, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Vrancea, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului și modificarea urmelor acestuia.

În dimineața zilei de 3 ianuarie, în jurul orei 11:30, bărbatul conducea un autoturism pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, iar la intersecția cu strada Mașiniștilor a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus dinspre strada Strungului de către un sibian, în vârstă de 65 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier, o persoană de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, pasageră în mașina condusă de sibian, a fost ușor accidentată.

CITEȘTE ȘI: Un șofer rupt de beat a provocat un accident în Sibiu – Avea o alcoolemie de 1,23 la mie

„La fața locului, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul din Vrancea se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilometru Alcotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat; totodată, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi era suspendată. Mai mult, șoferul a mutat poziția mașinii cu câțiva metri și a părăsit locul accidentului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu