sibianul intoxicat cu azot în zona industrială vest a decedat - a stat în spital trei luni

Muncitorul în vârstă de 43 de ani, care s-a intoxicat cu azot după ce a căzut într-un canal în Zona Industrială Vest, a decedat în luna decembrie, la mai bine de trei luni de la accident. 

Un bărbat a fost internat în spital la mijlocul lunii septembrie, după ce, în timp ce efectua verificări la conductele de gaz de lângă fabrica Marquardt, s-a intoxicat cu azot. Omul, care căzuse în canalul de vizitare al unei conducte de azot, a fost scos de echipajele de pompieri venite la fața locului. Cei doi colegi care se aflau cu el au încercat să îl salveze, însă fără succes, fiind transportați și ei la spital. 

CITEȘTE ȘI: Muncitorul care a căzut în canal în Zona Industrială s-a intoxicat cu azot

Bărbatul de 43 de ani intrase deja în stare de inconștiență, astfel că a fost resuscitat. Adus la spital, a fost investigat în UPU, după care internat pe ATI, fiind pus sub tratament. 

Mai bine de trei luni, omul a fost supravegheat și îngrijit de medici, însă la finalul anului a decedat. „Din păcate, pacientul a decedat în data de 29 decembrie”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi bărbați, care se aflau cu muncitorul în zonă, ei au fost consultați în luna septembrie, însă nu a fost nevoie să fie internați.

Ultima oră

Comentariul meu