taxi implicat într-un accident la boița - a fost lovit de un camion
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost transportat la spital după ce taxiul în care se afla a fost lovit de un TIR în Boița. De vină pentru producerea accidentului rutier a fost șoferul camionului care a efectuat un viraj fără să se asigure. 

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe DN7, în Boița. Un taxi a fost lovit de un TIR. „Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga. În accident sunt implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu TIR condus de un cetățean străin, în vârsta de 60 de ani, respectiv un autoturism condus în regim taxi de către un bărbat în vârsta de 46 de ani, din Poplaca”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele cercetări efectuate se pare că șoferul TIR-ului, care se deplasa spre Sibiu, s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga, intrând astfel în coliziune cu taxiul care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat în vârsta de 66 de ani, din Sibiu, pasager în taxi. „Echipajul SAJ a asistat medical un bărbat de 66 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Traficul în zonă se desfășoară ușor îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu