târgul de crăciun din sibiu a ajuns la final - patinoarul din piața mare rămâne deschis încă cinci zile

Ediția cu numărul 15 a celui mai așteptat eveniment al iernii, Târgul de Crăciun din Sibiu, a ajuns la final. Luni, 2 ianuarie, a fost ultima zi în care sibienii s-au putut bucura de surprizele oferite de organizatori și comercianți, urmând ca în decursul zilelor viitoare căbănuțele, scena și roata panoramică să fie demontate. 

Singura atracție care rămâne valabilă pentru cei care mai vor să se bucure încă de atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă din centrul Sibiului este patinoarul în aer liber din Piața Mare. Organizatorii au decis ca patinoarul de 600 de metri pătraţi să rămână accesibil publicului pentru încă cinci zile, până în data de 8 ianuarie. Acesta va funcționa în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00.

târgul de crăciun din sibiu a ajuns la final - patinoarul din piața mare rămâne deschis încă cinci zile

„Până pe data de 8 ianuarie vom avea deschis, iar din data de 9 ianuarie vom începe lucrările de demontare. Suntem mulțumiți de oamenii care au venit până acum. E mult mai bine decât în anii trecuți, atunci când era pandemia” transmite managerul patinoarului, Andrei Pavel.

Seriile de patinaj nu vor suferi modificări și se vor desfășura după următorul program : 10:00 – 11:30, 12:00 – 13:30, 14:00 – 15:30, 16:00 – 17:30, 18:00 – 19:30 20:00 – 22:00. Prețurile rămân neschimbate, iar taxa de intrare pe patinoar costă 20 de lei, la fel și închirierea patinelor sau a unui antemergător.

târgul de crăciun din sibiu a ajuns la final - patinoarul din piața mare rămâne deschis încă cinci zile

Pentru o bună desfășurare a activității, patinatorii trebuie să respecte câteva reguli importante pe gheață astfel încât atât ei, cât și persoanele din jur, să aibă parte de o experiență plăcută. Așadar, accesul pe pistă este interzis fără patine și nu este voie nici cu patine de viteză. De asemenea, este interzis fumatul sau consumul de băuturi ori mâncare în patinoar.

Citește și: VIDEO și GALERIE FOTO – Programul patinoarelor din Sibiu și împrejurimi – Cât costă distracția pe gheață iarna aceasta

 

Ultima oră

Comentariul meu