sibienii au luat cu asalt sălile de sport după revelion - unii au mers la mișcare de la șapte dimineața
FOTO: arhivă

Sărbătorile de iarnă abia s-au încheiat, iar sibienii au început să își reia antrenamentele la sălile de fitness din Sibiu. Abia deschise acestea au început deja să înregistreze un număr mai mare de clienți, iar mai mulți sunt așteptați începând de luni, 9 ianuarie.

În Sibiu funcționează zeci de săli de fitness care și-au reluat programul după sărbători. Momentan clienții au început să apară. „Noi deschidem la 7 dimineața, și avem 3 clienți care vin în fiecare dimineață la ora asta. Mai mulți oameni s-ar putea să înceapă să vină de luni, așa se întâmplă în fiecare an, în prima zi de luni sunt prezenți să își facă abonamentele” ne-a spus Diana de la Gym Tonic.

„În această dimineață au început să vină oamenii, sunt mai mulți comparativ cu luna decembrie. În această perioada vine mai multă lume pentru că au fost sărbătorile și vor să vină la sală” a spus Arany Noemi de la Wolf Gym Fitness & Bodybuilding

Antrenament mai ușor pentru cei care au luat o pauză

Dacă în perioada sărbătorilor ați luat o pauză de la antrenament, este recomandat să nu începeți direct cu antrenamentul vechi. „Dacă a fost luată o pauza de la antrenamentul obișnuit, ar fi bine să începem un antrenament mai ușor, apoi treptat să ajungem la cel vechi” a mai adăugat Arany Noemi.

Cei care nu au făcut pauză în această perioadă pot reveni la antrenamentul normal fără probleme. „Foarte mare pauză nu este, clienții mei nu au făcut pauză nici între sărbători prea mare, pot începe de unde au rămas” ne-a spus Bejan Mirela de la Fit Express.

Abonamentele au același preț

Pentru cei care vor să își facă un abonament la sală în noul an există și o veste bună, prețurile au rămas momentan la fel. Abonamentele la sală nu și-au schimbat prețurile, astfel la Gym Tonic un abonament full time costă 130 de lei, iar unul day time (până la ora 16) costă 110 lei.

La Wolf Gym Fitness & Bodybuilding un abonament lunar, full time, costă 150 de lei, iar pentru elevi sau studenți valoarea unui abonament este de 130 de lei. Mai există și programul wake up, între orele 7 și 15, care costa 120 de lei. La Fit Express, un abonament pentru electrostimulare costă 640 de lei pe lună.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu