"joia seniorilor" - pensionarii vor avea acces gratuit la muzeul brukenthal din sibiu
Muzeul Național Brukenthal lansează un proiect inedit prin care toți pensionarii vor avea acces gatuit în toate sediile instituției. Acest lucru se va întâmpla în prima joi a fiecărei luni din acest an, iar programul debutează în data de 5 ianuarie 2023.
“În conformitate cu hotărârea Consiliului de Administrație al Muzeului Național Brukenthal: pe durata anului 2023, în prima zi de joi din fiecare lună, seniorii au acces gratuit în toate sediile instituției în baza cărții de identitate; în cazul în care ziua de joi coincide cu o sărbătoare publică sau legală, programul de vizitare gratuită va fi decalat și anunțat în consecință.” transmit reprezentanții Muzeului într-o postare pe pagina de facebook.
Alexandru Chituță, managerul interimar al muzeului se arată încântat de inițiativă și spune cei care vor să se bucure de această experință nu au nevoie decât de buletin sau talonul de pensie. “Seniorii trebuie să arate talonul de pensie sau cartea de identitate. Intrarea gratuită este valabilă pentru toți pensionarii, deci dacă a împlinit vârsta minimă de pensionare, atunci poate face dovada prin buletin, iar dacă are un alt tip de pensie, poate dovedi prin documentele aferente. Programul va fi valabil cel puțin anul acesta” declară Chituță.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Înfrigurat și bolnavi, cu gândul la datorii, pensionarii sa dea o tura pe la muzeu! Of!