foto: un șofer rupt de beat a provocat un accident în sibiu - avea o alcoolemie de 1,23 la mie
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un bărbat din Vrancea a provocat un accident în municipiul Sibiu. Omul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism într-o intersecție din oraș. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și au stabilit că era băut bine. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit în jurul orei 11:30 la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Henri Coandă cu Mașiniștilor. „Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto, în accident fiind implicate două autoturisme, conduse de un sibian în vârsta de 65 de ani, respectiv un bărbat în vârsta de 55 de ani, din Vrancea”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: un șofer rupt de beat a provocat un accident în sibiu - avea o alcoolemie de 1,23 la mie
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto din Vrancea a indicat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei în vârstă de 65 de ani, din Sibiu. „Echipajul SAJ a asistat medical o femeie de 65 de ani care a suferit un traumatism toracic și atac de panică. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu în stare stabilă”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acestor „oameni” care se urca la volanul unui autovehicul în stare de ebrietate, după pedeapsa cu închisoare, trebuie sa frecventeze o policlinica specializata în domeniul alcoolismului, timp de doi ani, apoi pot da din nou pentru permis (asa se procedează în Scandinavia.
    Un autovehicul în mâinile unei persoane sub influenta alcoolatului sau drogurilor ESTE O ARMA ÎNCARCATA.