dosar penal pentru un sibian de 25 de ani care vindea petarde și artificii în terezian
FOTO - Inquam Photos / Virgil Simonescu

Un sibian în vârstă de 25 de ani a fost prins în timp ce vindea petarde și artificii în mod ilegal pe strada Lungă din Terezian. Marfa acestuia a fost confiscată, iar polițiștii i-au făcut dosar penal. 

“Astăzi, 31 decembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au efectuat activități specifice pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit cu articole pirotehnice. Activitățile au fost desfășurate în cadrul planului de acțiune „FOC DE ARTIFICII” și au vizat zonele comerciale din municipiul Sibiu” transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Astfel, pe strada Lungă, polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 25 de ani, care oferea spre vânzare articole pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens, iar în vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat 40 de articole pirotehnice din categoria F3.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu