locatari noi la zoo - patru oi cu coamă aduse din croația la sibiu
După ce în urmă cu câteva zile familia animalelor de la Zoo Sibiu s-a mărit cu o familie de lupi din Croația, în ajun de An Nou reprezentanții grădinii zoologice anunță o nouă atracție pentru vizitatori. Este vorba despre patru exemplare de oi cu coamă, donație primită din aceeași locație, ce vor putea fi admirate începând cu data de 3 ianuarie.
“Patru oi cu coamă s-au mutat din Croația la Zoo Sibiu și s-au alăturat unei surate care trăia deja aici. Au ajuns la Sibiu în Ajunul Anului Nou, ca donație din partea Grădinii Zoologice Osijek. Deocamdată se împrietenesc cu noua locație, dar începând din 3 ianuarie le puteți cunoaște”, transmit într-o postare pe Facebook reprezentanții Grădinii Zoologice.
Înaintea Crăciunului, tot din Croația, au ajuns la Sibiu șase lupi, care pot fi deja admirați de vizitatorii Grădinii Zoologice. Sibiul a trimis ”la schimb” la Zoo Osijek un exemplar de Alpaca.
Vizitatorii se vor putea bucura în continuare de atracțiile de la Zoo Sibiu, care va fi deschis publicului în zilele de 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie, între orele 9:30- 16.00. Intrarea se face doar pe la poarta principală.

Ultima oră

Comentariul meu