VIDEO Liviu Vârciu, în vizită la Liquid Money - Așii Amanetului - „Cea mai bună idee”

Liquid Money – Așii Amanetului, cunoscuta casă de amanet din Sibiu, a primit săptămâna trecută o vizită neașteptată din partea unei vedete. Nimeni altul decât Liviu Vârciu a negociat cu administratorii Liquid Money, a încercat mașina de epocă și s-a bucurat de atmosfera inedită de la magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia.

YouTube video

Conceputul unicat în România, împrumutat de Liquid Money – Așii Amanetului tocmai din filmele americane, este dedicat tuturor categoriilor sociale, pentru ca fiecare client să aibă parte de o experiență plăcută, odată ce a trecut pragul magazinului. Liviu Vârciu este prima vedetă care a fost curioasă să afle ce oferte atractive are consignația de la Sibiu. Mașina de epocă a fost cea care i-a atras imediat atenția artistului, însă era foarte aproape să plece acasă cu un inel pentru iubita lui, mai ales pentru că la Liquid Money se găsesc ceasuri, mașini, bijuterii, electronice, obiecte de artă, mobilă, cărți, electronice și lista nu se termină aici.

„Cea mai bună idee să ai de la săbii, la motoare, parfumuri…”, așa descrie Liviu Vârciu afacerea, odată intrat în magazinul din Sibiu. Bineînțeles, nu s-a putut abține să nu încerce și mașina de epocă, fiind un mare pasionat al bijuteriilor pe patru roți. Administratorii îi încurajează pe cei curioși să le treacă și ei pragul ori de câte ori își doresc să cumpere un obiect unicat, să facă schimburi sau să opteze pentru regimul de consignație. La Liquid Money – Așii Amanetul prejudecățile sunt lăsate la ușă, atmosfera din interior fiind una prietenoasă și plină de înțelegere și soluții.

Liquid Money – Așii Amanetului a lansat în luna Decembrie și un CREDIT EXPRESS pentru a acoperi nevoia unui împrumut rapid. „Un credit pe 48 de ore, cu o dobândă specială, cu comisioane speciale care să fie avantajoase pentru toate categoriile sociale”, spune Liviu Andrei, unul dintre asociații amanetului.

Administratorii Liquid Money – Așii Amanetului urează sibienilor de pretutindeni și numai „An nou fericit!”.

Ultima oră

Comentariul meu