bărbați prinși în flagrant când vindeau petarde în parcările unor supermaketuri din sibiu și mediaș

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau petarde și artificii în parcările unor supermarketuri din Mediaș și Sibiu. Polițiștii le-au confiscat marfa și au întocmit dosare penale. 

În municipiul Mediaș, în parcarea unui hypermarket, polițiștii au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Târnava, care oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria F3. În continuarea cercetărilor, la domiciliul acestuia, polițiștii au identificat 7 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F3 și F4, interzise la deținere. „În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform art. 37 lit. 1 din Legea 126/1995 R”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În municipiul Sibiu, în parcarea unui hypermarket, polițiștii au surprins în flagrant un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, din Poiana Sibiului, care oferea spre vânzare articole pirotehnice din categoria F1 și F2. În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform art. 37 lit. 1 din Legea 126/1995 R.

Ultima oră

Comentariul meu