accident în șeica mare provocat de un șofer de 84 ani - a fost dus la spital
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit vineri la un accident produs pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Un șofer de 84 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un alt autoturism. Acesta a fost dus la spital. 

“Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, pe un tronson de drum în curbă periculoasă la dreapta, un bărbat în vârstă de 84 de ani, din jud. Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Brateiu”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 84 de ani, care a fost transportat la spital conștient.

“Un bărbat de 84 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, acesta fiind transportat conștient la spital. Cealaltă persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital”, spune Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident rutier.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu