aro scos la vânzare cu 15.000 de euro - cum arată mașina complet recondiționată

Un român a scos la vânzare un autoturism ARO complet recondiționat. Cu actele la zi și cu multe piese originale, propietarul vinde mașina cu 15.000 de euro, negociabil.

Autoturismul românesc are un motor Andoria Euro 2 și a circulat doar 37.000 de kilometri.

Recondiționat complet, bucși originale și multe altele. Acte la zi”, scrie vânzătorul, pe Facebook, relatează Gândul.

„Cu acești bani poți achiziționa mașini mult mai performante”

Cei care au văzut postarea cred, însă, că prețul este cam mare pentru valoarea mașinii.

„Foarte frumos, tot respectul pentru deținător și munca depusă…. Sincer cu acești bani poți achiziționa mașini mult mai performante”.

„Singurul motor reușit ce făcea Aro să reziste! Motorul de Câmpulung slab ca putere cu probleme mari iarna la pornire! Motorul de Brașov… puternic dar dezechilibrat! Cu mulți ani în urma am lucrat la o firmă ce avea ambele motorizări pe Aro. La Aro cu motor de Brașov … după un timp rupea lonjeroanele din sudura pe față!!! Cât despre prețul cerut e prea mare!”.

„Foarte scump. Am lucrat șofer pe ARO, cu motor de Cîmpulng și cu motor de Brașov, știu cu ce se mănâncă, nu-și merită banii. Îmi pare rău să o spun”.

„Frumos, chiar superb! Dar mult depășit! Chiar și un colecționar nu ar da banii ăștia! Este supra-evaluat! Știu ce zic! Am avut și în proprietate, am condus mulți kilometri la stat, dar mașina din poze nici la istoric nu ar face (acum!) banii!! Nu are rost să mai aduc discuția de fabrică, am luat de acolo zeci de mașini, diverse modele, spre final chiar și cele echipate cu Toyota!! Bombe pe roți! Motor capabil, caroserie la nivel de ’77!! 150km/h cu șifonierul pe asfalt e chiar o senzație!! Pentru cunoscători, cheia de 10 era nelipsită din buzunar!! Nu treceam de cetățeni fără să se blocheze la una din cinci frânele!!”.

Ultima oră

Comentariul meu