petreceri incendiare de sfârșit de an la caro sibiu - intrarea este gratuită

Clubul Caro din Sibiu organizează petreceri de top pentru cei care încă nu și-au făcut planuri pentru ultimul weekend din anul 2022. Mai mult, sibienii vor putea petrece fără să plătească intrare, chiar și la petrecerea de Revelion.

Noul club Caro, cu o istorie bine cunoscută de sibieni, își redeschide porțile și în acest weekend. O petrecere incendiară se anunță vineri, 30 decembrie, la clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39. Cunoscutul Dj Rareș Luca va face o atmosferă de neuitat, începând cu ora 22:00. Fetele se vor bucura de shot-uri gratuite până la ora 00:00.

petreceri incendiare de sfârșit de an la caro sibiu - intrarea este gratuită

Distracția la Caro Sibiu continuă și în noapte dintre ani. În cel mai nou club deschis din Sibiu vor răsuna cele mai tari hit-uri din zilele noastre, dar și muzică „oldies”. Ritmurile și atmosfera vor fi ideale pentru a petrece noaptea de Revelion așa cum se cuvine – cu muzică de calitate. Sibienii trebuie să mai știe că intrarea este gratuită la petrecerea dintre ani și sunt așteptați să se distreze până la orele dimineții. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0758 659 223.

„Vino să sărbătorești alături de noi ultimul weekend din acest an. Faceți această ocazie memorabilă, alăturându-vă nouă într-o atmosferă deosebită, cu muzică bună și o varietate de băuturi fine. Așteptăm participarea dumneavoastră!”, transmit reprezentanții clubului Caro Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu