revelion „low- cost” pentru sibieni - distracție în cluburi și în piața mare - prețuri de la 50 lei

Revelionul poate reprezenta pentru mulți un eveniment costisitor, prețurile pentru închirierea unei cabane la Păltiniș, a unei camere la hotel sau la o pensiune fiind mult mai mari în această perioadă decât în restul anului. La fel de mari sunt și prețurile la petrecerile organizate în noaptea dintre ani, însă există și variante mai puțin costisitoare pentru sibieni.

Pentru sibienii care nu vor să dea cel puțin 700 lei pentru a petrece noaptea dintre ani la un restaurant, cea mai simplă variantă este să deschidă șampania la spectacolul din Piața Mare, unde de Revelion vor urca pe scenă Irina Rimes și trupa sibiană Domino. Practic, singura cheltuială pe care trebuie să o facă cei care merg în piață este cea cu șampania.

O altă variantă pentru sibienii care nu vor să cheltuiască „o avere” în noaptea de Revelion o reprezintă petrecerile de la Arena Platoș. La barul ”Apres Ski” de la baza pârtiei vor face atmosferă DJ Jonnesseey & Aner, iar la petrecerea de la celălalt ”Apres Ski”, din vârful pârtiilor, DJ STF/ DJ Leyza-Boy / DJ FUNKY DROP vor face ca noaptea dintre ani să fie una de neuitat. De asemenea, cei care vor prefera să sărbătorească Revelionul la Păltiniș vor avea parte de un spectacol organizat de școlile de schi. Taxa de intrare la petreceri este de 50 lei, iar ski pass-ul de Revelion va costa 50 lei, indiferent de vârstă.

Citește și: Petreceri de Revelion pentru toate buzunarele la Sibiu – Zeci de petreceri cu prețuri de la 50 de lei până la 700 lei

Pentru cei care nu pot să ajungă la Arena Platoș sau vor ceva mai aproape de casă, Cotton Pub va sărbători noaptea de Revelion cu muzică de calitate și o atmosferă pe măsură, de care vă puteți bucura contra unei sume modice de 350 lei și a unui voucher de 100 lei pentru consumație. Atmosfera, care va fi ”încălzită” și de un foc de artificii, va fi întreținută de Johnny Da Mix și DJ Hampu. Cei interesați pot face rezervări la numărul de telefon 0745 696 480.

Petrecere de Revelion va fi și la Caro Sibiu. Sâmbătă seara se anunță muzică de calitate și o atmosferă perfectă pentru sărbătorirea trecerii dintre ani. Intrarea este gratuită, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0758 659 223.

Și alte restaurante și cafenele oferă variante de petreceri la prețuri cuprinse între 300 și 500 lei. De exemplu, la Complexul Brândușa din Avrig, unde va cânta artistul Jan Oprișor, petrecerea din noaptea de revelion costă 350 lei. Mai mult, la unele cluburi din Sibiu intrarea de revelion este gratuită.

Pentru cei care își doresc să sărbătorească pe ritmuri latino, Hugo Dance Academy din Sibiu a pregătit o petrecere de Revelion la un preț accesibil. Intrarea costă 200 lei, iar cei care vor să rămână și la „after party” trebuie să plătească cu 30 lei mai mult. Intrarea separată la „after party” este de doar 50 lei.

Ultima oră

Comentariul meu