cadouri pentru aproape 300 de copii nevoiași din sibiu - mai multe ong-uri ”vinovate” de acțiune

Moș Crăciun nu a uitat de copiii nevoiași din Sibiu sau de cei cu nevoi speciale, aflați în evidența Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu. A trecut și pe la ei și le-a lăsat câteva cadouri care le-au luminat zilele de sărbătoare.

”Ajutoare” ale Moșului au fost angajații de la Vitesco Technologies Engineering Romania care au oferit cadouri pentru 18 copii cu nevoi speciale. De asemenea, Asociația ”Mâini Unite”, prin intermediul oamenilor de bine, au oferit ghetuțe pentru 59 de copii aflați în evidențele Direcției menționate.

În această acțiune de suflet, Direcția de Asistență Socială a fost ajutată de mai multe ONG-uri, asociații și societăți: firma Reghiondo Sibiu, Asociația Rut, Asociația Mâini Unite, Asociația SOS Satele Copiilor România – SOS Serviciul de Asistență Comunitară Sibiu), dar și persoane fizice, acestea contribuind cu jucării, încălțăminte, îmbrăcăminte, obiecte de igienă, rechizite ș dulciuri pentru 87 de copii. Cofetăria Alina l-a ajutat pe Moșu’ și a îndulcit, la propriu, 130 de copilași.

Cu toții au reușit să le facă micuților sărbătorile puțin mai frumoase și să le dea speranță, iar pentru asta le mulțumim!

Ultima oră

Comentariul meu