cabană din poplaca, distrusă de flăcări
foto: arhivă

O cabană din Poplaca a luat foc, în noaptea de 26 spre 27 decembrie. Cele șase persoane care se aflau în interior în momentul izbucnirii incendiului au reușit să se evacueze și au sunat la 112. Pompierii au reușit să stingă flăcările și au stabilit și cauza incendiului. 

Aproape de miezul nopții, un apel pe numărul unic de urgență 112 semnala faptul că în localitatea Poplaca a izbucnit un incendiu la o cabană din lemn. „Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. De asemenea, au intervenit si membri SVSU Poplaca și un echipaj electrica”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiul ardea mocnit și se manifesta cu degajări de fum din pereții casei. Pompierii au stins focarele de incendiu și au salvat mai multe bunuri din interiorul camerelor. Șase persoane s-au autoevacuat în siguranță până la sosirea pompierilor.

Incendiul a izbucnit din cauza efectului termic produs la coșul de fum, care era neprotejat termic de materiale combustibile.

Ultima oră

Comentariul meu