atracții noi la zoo sibiu - lupi aduși din croația
În perioada sărbătorilor, Grădina Zoologică Sibiu le face cadou vizitatorilor bucuria de a vedea noi specii de animale aduse din străinătate. Zilele trecute au ajuns la zoo șase exemplare de lupi.
„Moșul a venit cu un cadou frumos la Zoo Sibiu”, transmit pe Facebook reprezentanții Grădinii Zoologice. Sibienii au de câteva zile ocazia să se bucure și să admire frumusețea mai multor lupi tineri și jucăuși aduși tocmai de la Zoo Osijek, din Croația. Marius Lunca, directorul de la Zoo Sibiu, spune că pregătește pentru anul 2023 mai multe surprize.
atracții noi la zoo sibiu - lupi aduși din croația
Grădina Zoologică din Sibiu se mai laudă cu Ferma Animalelor, un proiect inovativ și, în același timp educativ pentru copii, care le dă acestora posibilitatea de a interacționa cu animale domestice. La ”fermă” au fost aduse rațe, gâște, ponei, vaci pitice, oi și capre, și urmează să ajungă, de asemenea, purcei și bibilici.
Zoo Sibiu, cea mai veche grădină zoologică din țară, adăpostește 300 de exemplare de animale din 70 de specii. Programul la Zoo în această perioadă, este la fel ca în oricare zi a anului, între orele 9:30 – 16:00.

Ultima oră

Comentariul meu