Accidentul de la ieșire din Sibiu spre Daia - Șoferul vinovat a decedat - Mergea cu viteză

Bărbatul care a decedat în urma accidentului rutier de marți de la ieșirea din Sibiu spre Daia este cel care a produs evenimentul rutier. Aceasta a circulat viteză și, în curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Pasagerii care se aflau cu el în mașină au fost duși la spital.

Un bărbat de 63 de ani a murit, marți după-amiaza, la ieșirea din Sibiu în apropiere de localitatea Daia. Omul era din județul Alba. „Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Alba, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă extrem de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 38 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din județul Alba, precum și vătămarea corporală a doi pasageri care se aflau în aceeași mașină, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani, ambii tot din județul Alba. Ei au fost duși la spital.

VEZI AICI STAREA VICTIMELOR

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest accident. Traficul s-a reluat în ambele direcții.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică