accident pe șoseaua alba iulia - doi tineri duși la spital după ce un șofer a lovit un indicator rutier
foto: arhivă

Un tânăr de 19 ani și o tânără de 17 ani au fost transportați luni noaptea la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un indicator rutier. 

“La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 01,00, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, dinspre Cristian spre centru, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cristian, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier instalat pe partea stângă a direcției de deplasare”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și pasagera, o tânără în vârstă de 17 ani, din Rășinari, ambii fiind transportați la spital conștienți.

“SAJ Sibiu a trimis de urgență azi noapte (n. red. 27 decembrie) la ora 1:00 două  echipaje, unul de tip B și unul cu medic, în Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia la un accident rutier. Echipajele SAJ SIbiu au asistat medical și transportat la UPU Sibiu două victime. Un bărbat de 19 ani policontuzionat și o tânără de 17 ani cu TCC acut închis, traumatism facial și de membru inferior. Victimele au fost transportate în stare relativ bună, ele urmând să fie investigate suplimentar la Serviciul de Urgență”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Ultima oră

Comentariul meu