video vloggeriță cunoscută din românia, dezamăgită de târgul de crăciun din sibiu - „îmi pare rău că nu am ajuns în craiova”
Târgul de Crăciun din Sibiu

O cunoscută influenceriță din România s-a arătat dezamăgită de Târgul de Crăciun din Sibiu, după ce l-a vizitat pentru prima dată. Și-ar fi dorit să meargă și în Craiova, la Târgul de Crăciun atât de lăudat anul acesta.

YouTube video

În Ajunul Crăciunului, influencerița Valentina Lungu a încărcat un video pe youtube în care se arată deloc impresionată de Târgul de Crăciun din Sibiu. După o plimbare de patruzeci de minute prin târgul din Piața Mare a realizat că „nu prea ai ce face”, în afară să mânci ceva sau să cumperi obiecte de la căsuțe.

„Nu a fost cine știe ce, adică nu aveai ce să faci. Erau foarte multe căsuțe, cu foarte multe chestii simbolice și de mâncare, bineînțeles. Băuturi și cam atât… o roată, ca peste tot, și un brad. Nu mi s-a părut nimic spectaculos. Pentru Sibiu mă așteptam la mai mult, cum și pentru București, capitala României, mă așteptam la mai mult, dar atât s-a putut. Îmi pare rău că nu am ajuns în Craiova pentru că am văzut că a fost foarte lăudat târgul de anul acesta și am înțeles că a fost și în topul țărilor europene”, spune influencerița.

Nici porumbul fiert din Târgul de Crăciun de la Sibiu nu i-a plăcute deloc. Aceasta spune în filmare că era nefiert, trecut, „vai de mama lui”. „Mi-am cumpărat doi porumbi fierți și vreau să spun că au fost cei mai proști porumbi pe care i-am mâncat „ever”, mai spune Valentina  Lungu.

Citește și: FOTO: Am fost la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca și Boc are dreptate: Aceleași prețuri ca în Sibiu – Clujenii au mai puține căsuțe, dar au zilnic concerte

Ultima oră

Participă la discuție

20 Commentariu

  1. Vezi tu, exact genul asta de reactii arata acea lipsa de substanta si falsa mandrie, pe care o vezi prin Sibiu. Si e motivul pentru care lucrurile se cam poticnesc pe-acolo, dincolo de declaratiile pompoase. Repet, e doar un alt oras mediu din Romania, mult in urma Brasovului, Oradei, Timisoarei sau a Clujului. E salvat de centrul istoric si de cateva manifestari artistice, pentru care trebuie felicitati organizatorii, si inca traieste din statutul de capitala culturala europeana. In rest, vezi peste tot turme de oi la marginea orasului, multa agresivitate in trafic si nu e cu nimic diferit de orice alta zona a tarii. Targul de Craciun e ok, acelasi de multi ani, dar nu e nimic special, nu e ceva care s-a inventat in Sibiu. Mai multa modestie n-ar strica. Daca tot afirmi ca nu te priveste reactia unora, de ce te obosesti sa comentezi? E clar ca va sare capacul cand va critica cineva :-)))) Asta nu o vezi pe la altii, care stiu sa accepte o critica.

  2. Chiar sunt curios ce asteptari a avut aceasta domnisoara… Toate Targurile de Craciun sunt plicticoase si muuuult prea lungi

  3. Pastreaza pentru tine „deliciile” . Pe mine personal nu ma privesc. Sibiul cu targurile, festivalurile si manifestarile lui se adreseaza in primul rand sibienilor. Daca sibienii sunt multumiti este tot ceea ce conteaza. Musafirii sa vina daca au placere si sa nu mai vina daca nu le-a placut. Intelegi Andrei ? Sibienilor nu le pasa ca nu-ti place tie in Sibiu. Andrei de …..Sibiu sa nu te iei ! Ai prins-o ?

  4. E absolut delicios sa vad comentariile sibienilor cei mandri care traiesc cu falsa impresie ca aici e buricul lumii, cand, in realitate, oraselul nu e altceva decat un alt targ provincal obisnuit. Mandria asta a localnicilor e de neinteles, nu are subsranta, la fel ca ura pentru oricine le-ar critica orasul.

  5. Cu toata consideratia pentru personajele care doresc sa iese din obscuritate si sa vina sa ofere invațaminte, experiente, noi ! Originale si inspirate sa fie, va rugam !
    E regretabil nu faptul ca persoana este dezamagita – e dreptul ei sa aiba opinii – ci modalitatea ieftina, superficiala in care o face.
    Nu este de ajuns o fețişoara dragalasa sa ne inspire…dorim argument, inteligență, continut !!
    Este excesiv si nepotivit sa se dea curs in mass media la astfel de neaveniți !

  6. Má uit la pozá si m-am lámurit.

    Orice panaramá vorbeste despre Sibiu/Hermannstadt?

    Vá íntreb cu multá stimá si respect: DE CE PUBLICATI ASEMENEA „PÁRERI”?
    Mai ales de Sf. Cráciun?

  7. Mie îmi vine sa rad de termenii ăștia,,influențerița,,.cat de prost sa fii sa te influențeze una oarecare care se da asa ceva .în viata trebuie sa te îndrume părinții și școala .caracterele slabe care nu înțeleg nimic din școală probabil ca au nevoie de câte unul de asta sa ii învețe cum sa se spele pe creier mai bine .oamenii care au făcut ceva în viata ,au realizat invenții ușurând viata ,cei care au creat marii companii ,alea sunt exemple de urmat nu unii care se scalambaie pe tik tok și you tube .

  8. Mos Gelula

    Drăguță fa bine și te du cu papitoiul tău repede în sud, în draga Oltenie, și lasă-ne pe noi aici în Ardeal cu targurile noastre.
    PS. Nu uita să îl iei și pe papitoi cu tine și dacă mai ai și alții iubitori de viața și traiul din sud să îi iei și pe ei cu tine și să vă întoarceți când vă chemăm noi.

  9. O nesatisfăcută cu aere de aristocrata.
    Toți au devenit experți peste noapte. În târguri de Crăciun, mâncare, războaie ,moda, articole de frumusețe etc. Și ei nici nu știu să meargă pe strada. Ce dracu caută în Ardeal, ce naiba o a reținuto sa meargă în Craiova unde tragul de Crăciun a lor e un bâlci. Ce fapt aceasta manelista caută un bâlci unde sună manele, mici ,bere și altele kichiuri. nu un târg de Crăciun.

  10. Si ce a vrut vlogherita sa faca in targul de craciun? Sa se dea cu masinuta sau pe ringhirspil? Asta e din era trecuta!