Accident cu opt victime în Ajunul Crăciunului pe Valea Oltului - Patru mașini implicate
foto: arhivă

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, în Ajunul Crăciunului, pe Valea Oltului, în zona localității Câineni. Opt persoane sunt evaluate medical de echipajele SMURD ajunse la fața locului. 

UPDATE

Șapte persoane au fost evaluate medical la fața locului și șase au fost transportate la spital în Râmnicu Vâlcea și Sibiu.

„O persoană a fost evaluata medical, dar refuză transportul (minor). Două persoane sunt transportate de SAJ la UPU Vâlcea (dintre care un minor). Două persoane sunt transportate de SAJ la UPU Sibiu și două persoane sunt transportate de SMURD la UPU Valcea”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii rutieri vâlceni au intervenit sâmbătă, în jurul orei 16:00, la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane. Nu sunt victime încarcerate. „Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că ar fi avut loc o coliziune între 4 autoturisme, pe DN 7, Câineni, în urma căreia a rezultat rănirea ușoară a 8 persoane”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Toate victimele sunt evaluate medical în acest moment.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu