moş crăciun de la crucea roşie sibiu ajunge la zeci de copilaşi mai puţin norocoşi

Activitatea noastră umanitară este una de întrajutorare a semenilor și a celor mai vulnerabili în mod constant. Pe tot parcursul anului ne simțim cumva ca fiind  ajutoarele Moșului…în preajmă de Crăciun însă, această activitate devine mult mai intensă datorită sibienilor generoși care vor la rândul lor să-l aducă pe Moșul în casele celor mai puțin norocoși. 

Anul acesta, ne-au surprins și ne-au uimit copiii Grădiniței cu program prelungit nr. 22 cu din Sibiu, coordonati de educatoarea Lăcrămioara Teodorescu, alături de colegele ei. Lărcămioara este o voluntară cu vechime la Crucea Roșie Sibiu și câștigătoarea Maratonului Internațional Sibiu ediția 2023 iar pe lângă performanțele sportive, sufletul ei mare a făcut posibilă realizare acestei acțiuni pentru 10 de copii nevoiași din Sibiu.  Cei mici au pregatit sub indrumarea educatoarelor și cu sprijinul financiar al părintilor pachete foarte consitente care contieanu pe lângă dulciuri și jucăcrii, îmbrăcămite și încălțaminte noi.

Si copii clasei a V-a B de la Școala nr 4 din Sibiu, coordonati de Manuela Vrancea si Copii Gradinitei nr.7 din Cisnadie coordonați de Laura Mehard au fost ajutoarele Moșului și au împărțit bucurii celor mai nevoiași în colaborare cu magazinul Menhard care a organizat Un brad cu fapte bune special pentru copiilași noștri.

S-au alăturat inițiativei noastre și studenții Academiei Forțelor Terestre ”Nicoale Balcescu” din Sibiu și Clubul Sportiv Comunitar Sibiu care au pregătit și ei pachete personalizate pentru 23  copilași din Târnava, Turnu Roșu, Mediaș și Sebeș.

Ieri a fost o seară magică la căsuța noastră de la Habermann Markt care a devenit neîncăpătoare.

moş crăciun de la crucea roşie sibiu ajunge la zeci de copilaşi mai puţin norocoşi

22 decembrie 2022  au fost prezenții copii Grădiniței nr 22 și daruri pentru 33 de copilași  vulnerabili.

Cei mici au fost Spiridușii Moșului și l-au ajutat să împartă daruri copiilor vulnerabili prezenți. Ne-au colindat Doamnele de la Clubul de Aur și reprezentanții Clubului Sportiv Comunitar Sibiu care ne-au emoționat până la lacrimi cu un colind despre cei care au plecat de lângă noi pe data de 22 decembrie, în urmă cu 33 de ani.

Moș Crăciun de la Crucea Roșie Sibiu alături de Crăciunița lui au împărțit bucurii și la Serbarea Copiilor Centrului de Educație Incluzivă Turnu Roșu și la serbarea organizată pentru pacienții Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Cu această ocazie, dorim tuturor Crăciun cu bucurie și Nașterea Pruncului Isus să ne facă mai buni și mai geneoroși în anul care vine.

Ultima oră

Comentariul meu