din prima, alături de transportatori - hai să îți faci permisul pentru camion și autobuz la școala de șoferi prima din sibiu

Să muncești, dar în același timp să călătorești… Să fii la înălțime, la propriu, și să vezi toate colțurile lumii cu alți ochi… De acum, toate acestea se pot întâmpla mai repede, iar asta pentru că vârsta minimă pentru obținerea permiselor auto pentru categoriile C, CE, D și DE a scăzut. Pentru mulți dintre tineri, a fi transportator este meseria visurilor. Și, pe bună dreptate, căci câștigurile sunt mari și la fel și experiențele trăite. O singură cerință trebuie îndeplinită pentru a putea pleca „în cursă” și anume dobândirea carnetului. Așa că, nu mai stați pe gânduri și apelați cu încredere la școala de șoferi PRIMA, care din prima e alături de transportatori.

Tinerii care vor să obțină permisul de conducere pentru categoriile C, CE, D și DE pot apela oricând la școala de șoferi PRIMA din Sibiu. Calitatea serviciilor oferite este superioară, iar instructorii sunt pe măsura așteptărilor. Puteți afla tainele șoferiei de la cei mai experimentați oameni, astfel încât să porniți în „prima cursă”. De menționat este faptul că, din luna decembrie 2022, a fost promulgată o lege potrivit căreia vârsta minimă pentru obținerea acestor categorii de permis a scăzut.din prima, alături de transportatori - hai să îți faci permisul pentru camion și autobuz la școala de șoferi prima din sibiu

„Candidații care vor să obțină permisul de conducere pentru categoriile C și CE trebuie să știe că vârsta minimă a scăzut de la 21 la 18 ani. De asemenea, pentru categoriile D și DE, vârsta minimă a scăzut de la 24 la 21 de ani. Este un lucru îmbucurător, iar noi ne-am conformat pentru a fi alături de transportatori”, spune Dragoș Năstase, administratorul școlii de șoferi PRIMA.

Tinerii care vor să bifeze și aceste categorii de permis vor învăța să conducă pe camioanele și autobuzele din flota PRIMA, moderne și sigure. Vor avea alături instructori bine pregătiți care îi vor îndruma și îi vor pregăti pentru susținerea examenului practic.

Cursurile de legislație, extrem de importante pentru succesul viitorilor conducători auto, vor fi predate de un profesor de legislație rutieră al școlii de șoferi, orarul fiind stabilit în funcție de disponibilitatea tuturor cursanților, pentru a putea lua parte la ele în diferite momente ale zilei.

PRIMA este cea mai mare școală de șoferi din Sibiu și, printre cele mai importante aspecte care o definește se numără faptul că are cea mai mare rată de promovabilitate la examenele auto din județ. Pentru informații suplimentare, oferte și prețuri accesați site-ul web scoaladesoferiprima.ro.

Ultima oră

Comentariul meu