crăciun pe schiuri, ofertă pentru sibieni - pârtii funcționale la arena platoș și transalpina voineasa - la oncești este închis

Sibienii nu vor avea parte de un Crăciun ”alb” în oraș, dar se vor putea bucura de zăpadă la Arena Platoș, unde aproape toate pârtiile de schi vor fi deschise de Crăciun, și la Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa. Pârtiile de la Oncești rămân închise în continuare.

Sibienii care vor să petreacă un weekend plin de acțiune pe zăpadă pot merge la Arena Platoș, unde în ziua de Crăciun va fi program normal. „Mâine, în 24 decembrie, vom avea un program special, de la ora 9 la ora 16 – e Ajunul de Crăciun și angajații noștri au familii și vor să meargă de colindat. În 25 decembrie avem program normal de la 9 dimineața la 9 seara. ”Program normal” de vârf de sezon”, ne-a spus Dan Gherman, reprezentant al Arenei Platoș.

„Am avut tunurile de zăpadă deschise cât a fost frig, iar acum avem aproape toate pârtiile pregătite, adică A, E, B2, D, Junior și ambele pârtii de la școlile de schi”, a precizat Gherman.

Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa se deschide în Ajun

Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa se află în județul Vâlcea, la doar câteva ore distanță de Sibiu, și se va deschide mâine (sâmbătă, 24 decembrie) la ora 9 dimineața. Pe lângă pârtii, vă veți putea bucura de telegondolă, teleschi și telescaun. Prețurile sunt mai mari cu 12% – 13% față de anul trecut – ski pass-ul pentru o zi costă 170 de lei.

crăciun pe schiuri, ofertă pentru sibieni - pârtii funcționale la arena platoș și transalpina voineasa - la oncești este închis
Sursă foto: facebook/ Domeniul schiabil Transalpina – Voineasa

Citește și: Se deschide domeniul schiabil Transalpina de la Voineasa – Prețuri mai mari față de sezonul trecut

Pentru zilele următoare, meteorologii sibieni anunță că la Păltiniș va ninge noaptea, iar la Bâlea Lac va ninge atât ziua, cât și noaptea. „La Sibiu zilele acestea este mai cald decât normal, deci este posibil să avem ploaie”, spun meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud. 

Citește și: Crăciun însorit la Sibiu – Temperaturi de peste zece grade și fără zăpadă

Ultima oră

Comentariul meu