coadă la pâine ca pe vremea lui ceaușescu, la sibiu

Zeci de oameni s-au așezat vineri, 23 decembrie, în „șir indian” la coadă în parcarea de la supermarket-ul de pe Șoseaua Alba Iulia, pentru a cumpără pâine pentru zilele de Crăciun.

coadă la pâine ca pe vremea lui ceaușescu, la sibiu

Peste patruzeci de persoane așteptau, vineri dimineață, cu pungi și sacoșe mari ”în dotare”, în parcarea de la Kaufland de pe Șoseaua Alba Iulia, ca să cumpere pâine pentru Crăciun. Unii dintre ei veniseră cu trotineta sau bicicleta, însoțiți și de animale de companie care așteptau la fel de răbdătoare ca stăpânii la coada interminabilă din fața chioșcului de pâine.

Rândul era încă acolo la ora prânzului. Îmbrăcați gros, de iarnă, sibienii continuau să aștepte, la o temperatură de cinci grade, pentru a pune pe masă de Crăciun pâine de casă.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Idiot e cel care zice despre altii ca sunt idioți. Cu majuscule.
    Iar celălat”sibian” habar nu are despre ce vorbește. A mâncat vreodată o pâine adevărată? Bună, făcută pe vatră, fără chimicale? Eu cred ca nu. Doar bureți și pufoaice umflate la maxim cu emulgatori.
    Cam atat. Imi odihnesc cazul.

  2. De mamaliga ati uitat ,v-ati boierit .oricum aia vor nu stiu ce paine se vinde la ghereta aia ,ca asa este peste tot fara coada .mai e o chestie psihologica ,unii daca vad coada cred ca acolo se vinde ceva foarte super ,chiar daca e aceeasi marfa de fapt ca oriunde .unii chiar platesc persoane sa se faca ca vor sa cumpere ,asa faceau aia cu alba neagra .