veste șocantă pentru fc hermannstadt - frf a depunctat sibiul cu nouă puncte
FOTO - Primaria Municipiului Sibiu / Pagina Oficială de Facebook

FC Hermannstadt a fost depunctată joi cu nouă puncte de către Federația Română de Fotbal din cauza problemelor financiare. Decizia este oficială, confirmată deja în clasamentul Federației.

UPDATE – FC Hermannstadt contestă la TAS depunctarea
Clubul sibian a anunțat joi seară că va contesta la TAS decizia Federației. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ

FC Hermannstadt s-a luptat tot anul cu probleme financiare. Marius Măldărășanu a făcut minuni, a încheiat anul pe loc de play-off, dar primește o lovitură devastatoare, relatează GSP.

În urma depunctării, FC Hermannstadt a căzut pe locul 9, cu 21 de puncte. De probleme va profita Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care va ocupa pentru moment locul vacant din play-off.

Vestea teribilă primită de Măldărășanu și elevii lui vine chiar în cel mai bun moment al sezonului. Din declarațiile antrenorului, tot lotul a ajuns cu salariile la zi în acest moment.

” Când se discută de partea financiară, nu e normal să vorbesc eu. Dar lucrurile sunt în regulă la noi, salariile la zi, sunt cesiuni pe bonusurile de promovare, mai sunt niște lucruri, gen chirii, dar lucrurile sunt așa cum trebuie” a declarat Marius Măldărășanu, după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1.

Și pe plan sportiv totul mergea perfect. Hermannstadt a legat două victorii impresionante, 4-0 cu Farul și 1-0 împotriva campioanei CFR Cluj. O altă veste bună a fost inaugurarea noii arene din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu