șase copii loviți pe ”zebră” de un șofer băut și fără permis - unul a murit

Șase copii au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni din Petroșani. Șoferul a fugit, dar a fost identificat de polițiști.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani. Toți cei șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost răniți, relatează Mediafax.

ISU Hunedoara a anunțat că patru copii au fost transportați de ambulanțe la Spitalul Municipal Petroșani. Altul a fost dus la unitatea medicală de părinții săi, iar ultimul este în stare gravă și paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului.

Șoferul a părăsit locul producerii accidentului, dar a fost găsit de polițiști în scurt timp.

„La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni din Petroșani de un șofer beat și fără permis a murit. Polițiștii extind cercetările față de șoferul în vârstă de 19 ani și pentru ucidere din culpă.

Unul dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni din Petroșani, miercuri seara, a murit, joi dimineața, spun reprezentanții Poliției Hunedoara.

Este vorba despre copilul în vârstă de 11 ani, internat la Terapie Intensivă, la Spitalul din Petroșani. Alți doi copii sunt internați la Spitalul din Petroșani și trei au fost transferați la Spitalul din Timișoara.

Față de șoferul în vârstă de 19 ani, care conducea mașina deși nu avea permis și era băut, au fost extinse cercetările și pentru ucidere din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu