o altfel de serbare organizată de creșa și grădinița zwergenhaus - ateliere de creație alături de părinți

Centrul Educațional Zwergenhaus din Sibiu a pregătit pentru anul acesta o ”altfel de serbare” pentru cei mici. Atelierul, căci așa poate fi numită serbarea, a avut loc marți, 20 decembrie, într- un decor de poveste, unde zeci de copii au simțit bucuria Crăciunului prin activități interactive.

Reprezentanții grădiniței Zwergenhaus s-au gândit la un nou concept de serbare în care să fie implicați și părinții, astfel încât copiii să nu aibă emoții și să se simtă în largul lor. 

Părinții au pictat globuri de Crăciun, au confecționat felicitări și au cântat colinde împreună cu cei mici, atât în limba germană cât și în limba română.

Moș Crăciun nu a uitat de daruri, copiii găsindu-le aranjate sub bradul frumos împodobit. 

„Avem 8 grupe de copii: 4 de creșă și 4 de grădiniță. Prin organizarea atelierului de Crăciun am reușit să îi integrăm și pe cei mici, care se emoționează mult mai tare în prezența părinților, iar răbdarea de a recita poezii sau cântecele este limitată.

Noi lucrăm zilnic cu copilașii, dar de data aceasta am ales să scoatem părinții din zona de confort și să le reamintim de perioada copilăriei lor.

Am creat o atmofera degajată și relaxantă, atât pentru copii cât și pentru mămici și tătici.

Toți părinții au fost minunați, foarte meticuloși și creativi”, spune Maria Vasiloglu, managerul grădiniței.

Activitățile pe care le fac copiii la grădinița Zwergenhaus pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram.

o altfel de serbare organizată de creșa și grădinița zwergenhaus - ateliere de creație alături de părinți

Ultima oră

Comentariul meu