cercetări pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de lângă dedeman din sibiu

Oamenii legii au demarat cercetări în urma tragicului accident de circulație de luni noaptea de la limita dintre Sibiu și Șelimbăr, din zona magazinului Dedeman. Doi tineri și-au pierdut viața și alți doi sunt internați în spital în stare gravă, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu remorca unui camion parcat pe carosabil. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, iar acum urmează să se stabilească dacă șoferul a consumat alcool sau substanțe psihoactive. 

CITEȘTE ȘI: Două persoane decedate în urma accidentului de la Dedeman

Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, au decedat, luni noaptea, în urma accidentului teribil de pe bulevardul Mihai Viteazu, în apropiere de Troița din Șelimbăr. Alte două persoane au ajuns la Spitalul Județean Sibiu, acolo unde se află și în prezent, fiind în stare gravă din cauza rănilor suferite. 

Accidentul înfiorător s-a produs pe fondul vitezei excesive. Șoferul aflat la volanul unui bolid marca Audi a călcat pedala de accelerație, a lovit scuarul care desparte sensurile de mers, după care s-a oprit sub remorca unui camion. Impactul a fost devastator. 

CITEȘTE ȘI: Viteza excesivă, cauza accidentului de la Dedeman 

În urma celor întâmplate, oamenii legii au demarat cercetări pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs evenimentul. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, iar în prezent se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă. Șoferului i s-au recoltat și probele biologice pentru a se stabili dacă a fost băut în momentul accidentului sau dacă se afla sub influența substanțelor psihoactive. Procurorii așteaptă în aceste zile ca rezultatele să fie incluse la dosar. 

Vă reamintim că cei doi tineri decedați în urma accidentului se numesc Sonja și Andrei. Fata era din municipiul Sibiu, fiind fiică de preot, pe când băiatul era din municipiul Brașov, fiul unui politician și afacerist local. Ceilalți doi bărbați, care acum sunt în spital, erau tot din județul Brașov. Fabian, șoferul mașinii, se află în continuare în stare critică la ATI, pe când Cosmin, pasagerul din spate, este internat pe Secția de Neurochirurgie, având multiple fracturi de coloană.

CITEȘTE ȘI: Sonja, sibianca decedată în accident – Absolventă de Brukenthal și studentă în Viena

CITEȘTE ȘI: Andrei, tânărul decedat în accident – Era fiul unui politician din Brașov

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. -parca este limita de viteza de 30km/h. Parca este si indicator de stationare interzisa pe un anumit tronson.Autoutilitarele(tir-urile au voie sa parcheze pe spatiul public. sau este parcare la liber)..
    Parca filmul este de pe o camere amplasata pe un stilp de pe scuar-ul din mijloc.-deci se filmeaza.
    Parca in acea zona se fac liniute de cativa ani buni-de cand s-a asfaltat strada.
    Am auzit ca se trag si joint-uri in acea zona.,Organele statului ce fac in afara sa se planga ca sunt sub dimensionati? sau fluturas-ul pt. unii nu pot depasii ore lucrate mai mult de cate are ziua 24 ore-tb sa se pensioneza la 48 de ani,
    Parca au fost scoase la concurs 51 de posturi la IPJ Sibiu la Ordine publica-nu au voie sa faca ore de noapte sa nu depasesca bugetul?
    Cat costa o viata??? sau pic cu pic se aduna asuma,sau sunt implicati indirect prin urmasi?
    Asa se aude prin urbe-nu sunt pantofar.