cel mai bun jucător al lui fc hermannstadt confirmă că are oferte din străinătate - “vedem în ianuarie ce fac”

Jucătorul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a recunoscut că există interes din partea cluburilor din Liga 1 și străinătate pentru el, însă nu dorește să se gândească la un transfer, pentru moment.

”Nu o să vă ascund. Mai ales când un atacant începe să marcheze, este sunat din stânga și din dreapta. Am fost căutat de agenți cu oferte, dar nu pot să știu exact ce este real sau nu. Cred că pot pleca în străinătate Bănuiesc că am atras atenția mai multor agenți importanți, echipe, însă nu mă gândesc la asta. Vom vedem din ianuarie sau iunie ce decizie va lua Sibiul”, a declarat Daniel Paraschiv, la Fotbal Club.

Hermannstadt este cu salariile la zi

”Suntem la zi cu salariile, avem cesiune pe bonusurile de promovare. Mai sunt câteva chirii de luat, iar lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună. Suntem mândri că am ajuns să ne luptăm la play-off. În vară, lumea ne dădea ca și retrogradați, pentru că aveam probleme financiare, lot de liga a doua, însă iată că am reușit să facem performanță și să ne batem la play-off. Obiectivul principal rămâne salvarea de la retrogradare.

(n.r. – ce ar avea de îmbunătățit la el) Aș putea să mă îmbunătățesc la toate compartimentele. Aș putea să fiu mai tehnic, să finalizez mai bine. Tot timpul încerc să îmbunătățesc ceva la mine, pentru că asta fac cei mai mari fotbaliști, iar eu încerc să mai fur câte ceva de la ei.

(n.r. – dacă vrea să revină la naționala României) Ăsta este obiectivul meu în carieră. Cred că orice jucător își dorește să fie acolo, să dea goluri la un Campionatul Mondial, European și sper să vină și rândul meu”, a completat Daniel Paraschiv.

Ultima oră

Comentariul meu