tinerii implicați în accidentul mortal de la dedeman, studenți la sibiu - prietenii lor, în stare de șoc

Prietenii tinerilor implicați în accidentul mortal de luni seara de lângă Dedeman sunt în stare de șoc în urma tragicului eveniment. Aceștia spun că, în acea noapte, au primit mai multe telefoane prin care erau anunțați de cele întâmplate, astfel că s-au dus la fața locului. Ei spun că doi dintre băieții din Brașov erau studenți în Sibiu. 

Sonja și Andrei sunt tinerii care și-au pierdut viața, luni noaptea, în urma tragicului accident de la ieșirea din Sibiu din zona magazinului Dedeman. Cei doi se aflau într-un autoturism condus de către un brașovean în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un camion parcat pe stradă. Atât conducătorul auto, cât și un pasager de pe bancheta din spate, au ajuns în stare gravă la spital, acolo unde primesc îngrijiri medicale. La locul accidentului, a doua zi, au apărut mai multe candele, pe care oamenii le-au aprins în amintirea fetei și băiatului decedați. 

tinerii implicați în accidentul mortal de la dedeman, studenți la sibiu - prietenii lor, în stare de șoc

CITEȘTE ȘI: Sonja, sibianca decedată în accident – Absolventă de Brukenthal și studentă în Viena

CITEȘTE ȘI: Andrei, tânărul decedat în accident – Era fiul unui politician din Brașov

În noaptea accidentului, cei apropiați tinerilor au primit mai multe telefoane prin care erau anunțați de eveniment. S-au dus la fața locului pentru a le fi alături și pentru a se asigura că sunt bine. Acolo au aflat însă că doi dintre ocupanții autoturismului au decedat. 

„Doi dintre băieți sunt la facultate în Sibiu, unul la Drept și unul la Litere. Trebuia miercuri să plecăm acasă. Ne-am trezit cu telefoane de la toate cunoștințele din Brașov, cu niște poze”, a spus un prieten pentru stirileprotv.ro. 

CITEȘTE ȘI: Accidentul cutremurător de lângă Dedeman – Candele aprinse pentru cei doi tineri decedați

„Cunoșteau mașina. Era o mașină ce o avea de doi ani, nu știu ce s-a putut întâmpla. Chiar nu-mi explic. Pentru mine e un șoc absolut”, a spus un alt prieten. 

Autoturismul marca Audi nu era al șoferului aflat la volan, ci al pasagerului din dreapta, Andrei, care a murit pe loc în urma impactului. 

tinerii implicați în accidentul mortal de la dedeman, studenți la sibiu - prietenii lor, în stare de șoc

Polițiștii spun că evenimetul s-a produs din cauza vitezei. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar bolidul a lovit scuarul din mijlocul șoselei și un semn de circulație. Nu a mai putut redresa mașina și a intrat sub remorca unui TIR parcat. „Din primele cercetări efectuate la fața locului am stabilit că, pe codul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă”, a spus Ana Maria Popa, Poliția Rutieră Sibiu.

Sursa: stirileprotv.ro 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu