o mamă din satu mare și-a abandonat cei cinci copii pentru un bărbat din sibiu după ce l-a cunoscut pe internet

O femeie din Satu Mare este cercetată penal după ce și-a abandonat cei 5 copii pentru un bărbat din Sibiu după ce s-au cunoscut pe internet. 

Femeia și-a părăsit copiii, respectiv cinci minori: 14 ani, 12 ani, 11 ani, 10 ani şi 8 ani, pe care i-a lăsat fără sprijin material sau moral, în condiţii improprii de trai, în locuinţa acestora din localitatea Cidreag, expunându-le la suferinţe fizice şi morale.

Conform informațiilor PresaSMfemeia a locuit împreună cu cei cinci minori într-un imobil situat pe raza localităţii Cidreag, în care deşi condiţiile de trai erau precare, minorii erau îngrijiţi de către mama acestora în limita posibilităţilor financiare, veniturile familiei fiind alcătuite din ajutorul social şi alocaţiile copiilor, primite de la stat.

La un moment dat, femeia a luat hotărârea de a părăsi domiciliul şi de a se deplasa în localitatea Sibiu, la locuinţa unui individ, pe care l-a cunoscut în urma cu aproximativ 1 an de pe Facebook, părăsindu-şi cei cinci copii minori.

Lăsaţi fără sprijin şi lipsiţi de posibilităţi de a se întreţine singuri, situaţia minorilor s-a deteriorat, iar în urma unei sesizări, aceştia au intrat în atenţia lucrătorilor Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Comunei Porumbeşti, după care DGASPC Satu Mare a luat măsuri urgente pentru asigurarea găzduirii minorilor la adăpostul de noapte pentru copiii străzii din localitatea Hurezu Mare. Ulterior, faţă de persoanele vătămate minore a fost luată măsura plasamentului în case de timp familial. Dar toți cei cinci minori prezintă un grad de afectare psiho-emoțională.

Ultima oră

Comentariul meu