VIDEO Grupo Antolin din Sibiu colindat de Grupul Doruri Sibiene - Unul dintre cei mai mari producători de piese auto din lume investește în angajați

Grupo Antolin este una dintre cele mai mari companii producătoare și distribuitoare de piese auto din lume, fondată în 1950. În prezent, 9 din 10 cele mai vândute mașini din lume au componente produse de compania de familie cu sediul și în Sibiu.

Grupo Antolin are 145 de fabrici în lume și 26 de centre de dezvoltare comercial-tehnice, iar în Sibiu funcționează din 2008, în 2023 sărbătorind 15 ani de activitate. De atunci și până astăzi, Grupo Antolin a devenit unul dintre liderii europeni în producția interioarelor de mașini. În prezent, 9 din cele 10 cele mai vândute mașini din lume au componente produse de Grupo Antolin, echipamentele interioare aflându-se în peste 500 de modele diferite.

Compania produce sisteme de iluminat, atât exterioare (stopuri, semnalizatoare), cât și sisteme de iluminat interior (plafoniere, console), inclusiv sisteme integrate de lumină ambientală pentru VW, PSA Renault, Toyota, MBW, Audi, Skoda, Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jaguar&Land Rover și livrează în peste 150 de destinații din Japonia, Coreea de Sud, până la Brazilia, Mexic și pe continentul african. Însă, cele mai ample operațiuni le avem în Europa.

Mediu de lucru la standarde europene

La Antolin angajații sunt foarte importanți – nu sunt priviți ca pe niște resurse, ci ca pe oameni cu resurse. Compania Grupo Antolin este dispusă să își mărească echipa din Sibiu cu persoane care se dedică locului de muncă. În schimb, acestea vor putea beneficia de multe avantaje oferite de companie. „Le oferim diferite beneficii -tichete de masă de 30 de lei, asigurare medicală privată, transport în Sibiu și pe anumite rute, diferite bonusuri lunare și de sărbători, ziua de naștere liberă”, arată reprezentanții companiei.

VIDEO Grupo Antolin din Sibiu colindat de Grupul Doruri Sibiene - Unul dintre cei mai mari producători de piese auto din lume investește în angajați
Grupul Folcloric Doruri Sibiene a colindat la Grupo Antolin

De asemenea, angajații vor putea participa și la diverse activități care să contribuie la o stare de bine a acestora. La Grupo Antolin se sărbătoresc evenimentele importante. Nelipsite sunt și petrecerile de Crăciun,  Ziua de cocktail, 1 Iunie pentru copiii angajaților. Un dar simbolic de ziua de naștere va fi oferit fiecărui angajat Antolin. La fel ca în anii trecuți, compania a primit colindători, anul acesta Grupul Folcloric Doruri Sibiene, pentru a aduce spiritul sărbătorilor și în „familia” Antolin.

Personalul din producție lucrează în 3 sau 4 schimburi, într-un mediu curat, la standarde europene. Iar cei care lucrează ca suport în diferite departamente beneficiază de program flexibil și hibrid -muncă atât de la birou, cât și de acasă. „Rămânem mereu preocupați să creăm un mediu de lucru plăcut, investim în angajații noștri, suntem deschiși la propuneri și dialog. În același timp, ne păstrăm focusul pe obiective și privim imaginea de ansamblu – astfel încât să păstrăm un echilibru între profitul companiei și relațiile umane”,  mai arată reprezentanții Grupo Antolin.

Cei interesați de un loc de muncă în cadrul companiei Antolin pot trimite întrebări sau CV-ul la adresa: hr@grupoantolin.com.  Grupo Antolin se implică în susținerea comunității locale cu fiecare ocazie, activând în diferite proiecte sociale.VIDEO Grupo Antolin din Sibiu colindat de Grupul Doruri Sibiene - Unul dintre cei mai mari producători de piese auto din lume investește în angajați

Ultima oră

Comentariul meu