video victorie uriașă pentru fc hermannstadt la cfr cluj - sibiul termină anul pe loc de play off
FOTO - gsp.ro

FC Hermannstadt a marcat la ultima fază a meciului cu campioana CFR. Sibienii și-au luat revanșa la Cluj după ce au pierdut în restanța de la Mediaș. Sibiul termină anul pe locul șase, ultimul care asigură accesul în play off.

Sibienii lui Măldărășanu aveau nevoie victorie ca să revină pe locul șase, iar CFR la fel dar pentru a termina anul pe locul 1, așa că premizele unui meci bun, erau deja conturate.
Gazdele au vrut să profite de pașii greșiți făcuți de cei de la Farul, ca să urce pe primul loc, așa că au pornit chitiți să bată Sibiul.
De partea cealaltă Hermannstadt avea un moral bun după succesul cu 4-0 de pe Municipal, cu Farul, iar asta a dat încredere că se poate da lovitura la Cluj.
Bîrligea a fost cel mai periculos jucător al clujenilor și a avut două ocazii bune să deschidă scorul. De partea cealaltă Balaure și Opruț au ”hărțuit” poarta adversă, dar fără rezultat pe tabelă.
După pauză meciul a devenit mai disputat. Butean a dat primul semn că se poate înscrie în poarta echipei lui Dan Petrescu.
Golul victoriei a venit în prelungiri. Sibiul a avut un corner, iar Bejan a trimis cu capul cu noroc în plasa neinspiratului Scufet.

YouTube video

S-a terminat 0-1 și Sibiul obține trei puncte de aur, revenind pe locul șase în clasament.

FC Hermannstadt termină astfel anul pe loc de play off, iar după vacanță pe 20 ianuarie, pe Municipal urmează un alt meci de foc, cu FC SB.

Ultima oră

Comentariul meu