video: accidentul de lângă dedeman, surprins de camerele video - șoferul avea viteză

Accidentul cumplit de luni seara din zona Dedeman de la marginea municipiului Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit acestora, șoferul circula cu viteză. El s-a izbit de TIR-ul parcat drum din cauză că a pierdut controlul volanului. Doi oameni au murit în urma evenimentului, în timp ce conducătorul auto a fost rănit grav și la fel și un alt pasager. 

YouTube video

VEZI AICI CINE ESTE FATA DECEDATĂ ÎN ACCIDENT

Cauza accidentului de luni de lângă Dedeman a fost viteza excesivă. Potrivit unor imagini care surprind momentul impactului, șoferul de 20 de ani rula cu mare viteză și, la un moment dat, a pierdut controlul. S-a izbit apoi violent de un TIR parcat pe prima bandă.

Șoferul se afla la volanul unui autoturism marca Audi. Se pare că mașina nu era a lui, ci a pasagerului din dreapta, care a și decedat. Conducătorului auto i-au fost recoltate și probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

În urma tragicului eveniment, pasagerul dreapta față și cel din dreapta spate au decedat. Este vorba despre o fată și un băiat, ambii de 20 de ani. Fata era din municipiul Sibiu, iar băiatul din județul Brașov. Șoferul a intrat în comă, iar acum se află în stare gravă la spital. De asemenea, pasagerul din stânga-spate a fost transportat la spital, și el având mai multe răni.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. a franat doar la 3 m in spate tirului, el era concentrat pe devansarea celeilalte masini si pe testarea masinii….Pacat de ei.