video: accidentul cutremurător de lângă dedeman - candele aprinse pentru cei doi tineri decedați

Sonja și Andrei sunt tinerii care și-au pierdut viața, luni noapte, în urma tragicului accident de la ieșirea din Sibiu din zona magazinului Dedeman. Cei doi se aflau într-un autoturism condus de către un brașovean în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un camion parcat pe stradă. Atât conducătorul auto, cât și un pasager de pe bancheta din spate, au ajuns în stare gravă la spital, acolo unde primesc îngrijiri medicale. La locul accidentului, a doua zi, au apărut mai multe candele, pe care oamenii le-au aprins în amintirea fetei și băiatului decedați. 

Patru tineri, de 19 și 20 de ani, se aflau, luni seara, într-un autoturism și se plimbau prin oraș. În zona Dedeman, pe prelungirea Mihai Viteazu de la ieșirea din municipiul Sibiu, șoferul a călcat pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului și s-a îndreptat cu viteză spre un TIR. Mașina s-a făcut zob de la impact, iar doi dintre tineri au murit. 

Două vieți spulberate

Persoanele decedate se numesc Sonja (20 de ani, Sibiu) și Andrei (19 ani, Brașov). Cei doi erau pasageri în autoturism, pe locurile din dreapta. Andrei a murit pe loc din cauza rănilor suferite, iar Sonja a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat manevre de resuscitare și au încercat din răsputeri să o stabilizeze, însă totul a fost în zadar. Starea fetei a fost critică, astfel că a decedat în drum spre spital. 

video: accidentul cutremurător de lângă dedeman - candele aprinse pentru cei doi tineri decedați
Sonja și Andrei, tinerii decedați

CITEȘTE ȘI: Sonja, sibianca decedată în accident – Absolventă de Brukenthal și studentă în Viena

CITEȘTE ȘI: Andrei, tânărul decedat în accident – Era fiul unui politician din Brașov

Șoferul și un pasager, internați în spital 

Mașina pe care o conducea Fabian (20 ani, Brașov) era de fapt a lui Andrei, pasagerul decedat. L-a lăsat să se plimbe cu ea, iar fiindcă a rulat cu o viteză prea mare, a pierdut controlul bolidului. Din acest motiv, a intrat în coliziune cu un TIR. 

Șoferul, dar și Cosmin, un alt pasager, care stătea în partea stângă a banchetei din spate (20 ani, Brașov), sunt supraviețuitorii accidentului. Ei au fost transportați la spital, fiind răniți grav. Medicii au transmis, marți dimineață, că șoferul e în stare critică, intubat, la ATI, pe când pasagerul, care a suferit fracturi la coloană, este conștient și stabil. 

video: accidentul cutremurător de lângă dedeman - candele aprinse pentru cei doi tineri decedați

CITEȘTE ȘI: Starea victimelor accidentului de la Dedeman 

CITEȘTE ȘI: Viteza excesivă, cauza accidentului de la Dedeman 

Râuri de lacrimi după tragedie 

Tragedia de la Dedeman a adus multă durere în suflet, în prag de sărbători, familiilor celor decedați și răniți în accident. Sute de mesaje de condoleanțe sunt adresate, în aceste momente, rudelor celor doi tineri care s-au stins. În același timp, sunt rostite rugăciuni pentru ca cei doi băieți internați în spital să se facă bine. 

La locul accidentului, marți după-amiază, nu mai era decât TIR-ul de care s-a izbit mașina în care se aflau cei patru tineri. Autoturismul implicat în eveniment fusese deja tractat de la fața locului. Asfaltul era pătat, marcând locul producerii tragediei înfiorătoare. 

Oamenii au aprins candele, pe marginea carosabilului, în iarbă, pe pâmântul rece, în amintirea Sonjei și lui Andrei. 

Ultima oră

Comentariul meu