doi tineri decedați în accidentul de lângă dedeman - alți doi bărbați, în stare gravă la spital

Doi tineri, o fată și un băiat, în vârstă de 20, respectiv 19 ani, au murit, luni noaptea, în urma tragicului accident din zona Dedeman de pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Alți doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă. 

VEZI AICI CINE ESTE FATA DECEDATĂ ÎN ACCIDENT

UPDATE

Accidentul s-a petrecut puțin după ora 23, iar oamenii legii au fost alertați în jurul orei 23:35. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele producerii evenimentului.

„Din primele cercetări efectuate se pare că șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un autotren (TIR), parcat pe marginea părții carosabile. Autoturismul era condus de un brașovean în vârstă 20 de ani, iar în mașină cu acesta se mai aflau doi tineri (19 și 20 de ani) și o tânăra de 20 de ani. În urma coliziunii, 2 persoane au decedat (pasagerul dreapta față în vârsta de 19 ani și tânăra de 20 de ani, pasagera dreapta spate) și alte 2 au fost grav rănite”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

MOMENTUL IMPACTULUI A FOST FILMAT. VEZI AICI IMAGINILE 

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accidentul rutier s-a petrecut luni noapte, în zona Dedeman. Șoferul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Brașov, ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un camion parcat pe marginea carosabilului. Impactul a fost devastator, toți cei patru oameni aflați în mașină suferind răni grave.

YouTube video

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

La fața locului au ajuns la scurt timp mai multe echipaje de poliție, pompierii și ambulanțe. A fost nevoie și de echipajul de descarcerare pentru a putea scoate victimele din mașină. Trei dintre ele se aflau în comă, iar una era blocată între fiare.

doi tineri decedați în accidentul de lângă dedeman - alți doi bărbați, în stare gravă la spital

Toate persoanele au fost scoase din autoturism. Două dintre ele au fost declarate decedate, iar alte două au fost transportate la spital. Persoanele care și-au pierdut viața aveau 19, respectiv 20 de ani, fiind vorba despre un băiat și o fată. „Echipajele SAJ Sibiu au asistat medical victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU Sibiu după cum urmează: fată de 20 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU – declarată decedată, bărbat de 19 ani, declarat decedat, un bărbat, aproximativ 20 ani, intubat, comă, cu prognostic rezervat și un bărbat de 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date”, transmite Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Ești sigur că asta meritau…? Sau, pur și simplu te-ai trezit scriind fără să gândești? Sper că a fost un episod de prostie pasageră…

  2. Trist.Pacat de tineretea lor. Educatia precara.Prostia.Daca lovea pietoni sau o alta masina cu pasageri in ea? Karma!

  3. Au primit exact ce au meritat! Tronsonul de drum este un cunoscut punct pentru intreceri / liniute si petreceri in masina cu muzica la maxim ce au loc in fiecare seara, iar autoritatile locale nu fac nimic.