apel ajvps către pescarii cu bărci cu sonare - “ajutați la căutarea pescarului dispărut pe olt”

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu (AJVPS) lansează un apel către toți pescarii din județul Sibiu care pot să contribuie la operațiunile de căutare a bărbatului care a dispărut săptămâna trecută pe râul Olt. 

”Apel către toți pescarii care dețin ambarcațiuni dotate cu sonare! Vă rugăm să veniți cu toții să contribuim la acțiunile de căutare a colegului pescar dat dispărut pe barajul Racovița, în zona Bradu-Mârșa”, au transmis reprezentanții AJVPS Sibiu.

Spiritul de colegialitate i-a făcut pe membrii asociației să facă tot ce le stă în putință pentru a-l găsi pe cel dispărut. „Inițiativa a plecat din colegialitatea față de colegul pescar. Până acum s-au strâns câțiva sibieni pregătiți să ajute, care zilele trecute nu au putut participa. Avem aproximativ cinci bărci”, spune Iulian Cânduleț de la AJVPS Sibiu.

Citește și: UPDATE Bărbați plecați la pescuit pe Olt la Bradu, dați dispăruți – Unul a fost găsit mort în râu

Doi bărbați din Sibiu care plecaseră la pescuit vineri în zona Bradu au fost dați dispăruți sâmbătă, 17 decembrie. Soția unuia dintre ei a sunat sâmbătă dimineața la 112 și a transmis că nu poate să ia legătura prin telefon cu niciunul dintre cei doi și că aceștia nu reveniseră în seara dinainte la pensiunea la care aveau cazare.

Trupul neînsuflețit al unuia dintre cei dintre cei doi pescari a fost găsit în aceeași zi – sâmbătă. Cel de-al doilea este de negăsit, fapt ce i-a determinat pe cei de la AJVPS să ceară ajutorul sibienilor. Cei care doresc să răspundă apelului AJVPS pot contacta asociația la 0728 138 161, sau la sediul de pe str. Constituției nr. 23, bl. 20, parter, Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu