VIDEO Bucurie fără margini în Argentina - Sute de mii de oameni în stradă - Imagini spectaculoase din Buenos Aires

Argentina a cucerit al 3-lea titlu mondial din istoria, după ce a învins Franța în finala turneului final din Qatar, la penalty-uri. Vor urma zile fabuloase pentru jucători, iar presa din Argentina a anunțat care e programul lui Messi & Co și cum vor sărbători alături de fani triumful istoric.

Argentina este noua regină a fotbalului, după ce a devenit campioană mondială în Qatar, în urma unei finale fabuloase câștigate împotriva Franței, la loviturile de departajare. Argentinienii așteptau de 36 de ani un asemenea succes, iar bucuria este una fără margini în Țara Tangoului, scrie eurosport.

Sute de mii de fani au celebrat în stradă victoria albiceleștilor, dar este doar începutul unei perioade de sărbătoare. Jucătorii și staff-ul au petrecut aproximativ 3 ore pe stadionul Lusail după ultimul fluier al finalei, bucurându-se alături de fanii de pe arenă, iar apoi au defilat pe străzile din Doha, într-un autobus descoperit.
Conform jurnaliștilor de la Clarin, Messi & Co vor avea un program extrem de încarcat în perioada următoare. Jucătorii și familiile acestora au plecat azi din Qatar (la ora 5:00) și după o escală la Madrid vor lua drumul Argentinei. Aterizarea la Buenos Aires va avea loc marți, undeva înte orele 19:00 – 21:00 (ora Argentinei, orele 3:00 – 5:00 în România). De pe aeroport se vor deplasa direct la sediul Federației Argentiniene, unde vor lua cina și se vor odihni.

Ultima oră

Comentariul meu