scafandrii au reluat căutările în olt - trupul sibianului de 37 de ani nu a fost găsit

Este cea de-a treia zi în care scafandrii și pompierii caută trupul sibianului de 37 de ani care s-a înecat, vineri, în râul Olt, în zona localităților Bradu – Scoreiu. Prietenul lui, care l-a însoțit atunci la pescuit, a fost găsit decedat. 

Doi bărbați, în vârstă de 37 și 42 de ani, ambii din municipiul Sibiu, au plecat vineri la pescuit pe Olt în zona localităților Bradu – Scoreiu, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimeni de ei. Soția unuia dintre ei a sunat la 112 pentru a semnala dispariția, iar oamenii legii au început căutările. Trupul bărbatului de 42 de ani a fost găsit, iar acum echipe de scafandri și pompieri caută și cel de-al doilea cadavru. 

Luni este cea de-a treia zi de căutări, după ce sâmbătă și duminică salvatorii nu au reușit să îl găsească pe bărbat. „În această dimineață la ora 08:00 au fost reluate căutările pe râul Olt. Acționează următoarele forțe: 8 scafandri de la ISU Sibiu, ISU Hunedoara și ISU Vâlcea, 8 pompieri militari, două bărci și un echipaj SMURD”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Vom reveni cu informații în funcție de evoluția evenimentelor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Se lauda, la parade, un agent de politie cu cainele sau din dotare antrenat pt identificare cadavre in submersie. Acum nimic, nimic? Exista in Olanda o asociatie care detine asemenea caini!