fc hermannstadt nu mai vrea greșelile din tur în partida cu cfr - marius măldărășanu: ”dacă vom câștiga rămânem pe loc de play-off”
Sursa: Captură video FCH TV

FC Hermannstadt joacă marți, 20 decembrie 2022, de la ora 20:00 pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, împotriva lui CFR Cluj.

În manșa din tur, FC Hermannstadt a pierdut cu scorul de 2 la 3 în fața CFR-ului. Partida s-a disputat la sfârșitul lunii noiembrie pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

Cu un lot foarte bine structurat, Sibiul a fost condusă la Mediaș până în minutul 35. CFR a deschis scorul încă din minutul 11 prin Janga, iar 15 minute mai târziu, accelași jucător dublează avantajul. Daniel Paraschiv reduce din diferență pe finalul primei reprize. După revenirea de la vestiare jocul a devenit mult mai tensionat, iar Sibiul reușește egalarea în minutul 56. Pe final de meci, Manale duce CFR-ul în avantaj pentru 3 la 2.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

FC Hermannstadt și CFR Cluj sunt singurele echipe din Liga 1 cu cele mai puține cartonașe roșii primite. Formația de pe malul Cibinului a primit un singur cartonaș roșu, iar Clujenii doar două.

Luni seară, după antrenamentul de pe ”Muncipal”, antrenorul Marius Măldărășanu a declarat faptul că speră într-un rezultat pozitiv cu CFR.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Trebuie să începe curajoși și bineînteles foarte responsabili la fazele fixe. Va fi un meci greu, ambele echipe își doresc să câștige. Noi dacă vom câștiga vom rămâne pe loc de play-off, ei dacă câștigă vor termina anul pe primul loc. Ne dorim un joc frumos. La meciul ăsta ne dorim să facem un meci bun, să avem atitudinea cea puțin ca la meciul cu Farul” a declarat Marius Măldărășanu înaintea duelului cu CFR Cluj.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu