fără artificii și confetti de revelion la sibiu - doar spectacolul de 250.000 de lei cu irina rimes și domino
Sursa foto: Dragoș Dumitru

Anul trecut, sibienii s-au bucurat de Revelion de spectacolul cu confetti din Piața Mare. Anul acesta nu vor fi însă nici confetti, nici artificii sau drone.

În seara de Revelion, sibienii vor avea parte de un spectacol în Piața Mare, dar cei care vor sărbători acolo Anul Nou vor ciocni paharele de șampanie și își vor ura „La mulți ani” fără foc de artificii. La petrecerea de Revelion vor concerta Irina Rimes și sibienii de la trupa ”Domino”. Reprezentanții Primăriei Sibiu au alocat 250.000 de lei prin Agenda Culturală pentru organizarea Revelionului 2023. „Dat fiind faptul că acest eveniment este gestionat de un operator privat care a depus acest proiect și a obținut finanțare, Primăria Sibiu nu va interveni în program și deci nu va organiza un foc de artificii la miezul nopții. Atmosfera va fi, cu siguranță, întreținută de pe scenă, de artiștii invitați, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Anul 2023 va fi întâmpinat cu foc de artificii în alte orașe mari din România. De exemplu, la Brașov, Revelionul va fi sărbătorit cu cinci focuri de artificii în diferite zone ale orașului. Craiovenii se vor bucura și de un foc de artificii la trecerea dintre ani.

Ultima oră

Comentariul meu