cfr ia în serios meciul cu fc hermannstadt – dan petrescu: ”au jucători cu experiență. se vede mâna antrenorului”
Flaviu Buboi/NurPhoto

FC Hermannstadt joacă marți în deplasare pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, împotriva celor de la CFR Cluj, ultimul duel oficial din 2022 în SuperLigă.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

În cazul unei victorii, formația de pe malul Cibinului ar putea încheia anul 2022 pe loc de play-off. Sibiul se alfă la 2 puncte distanță de Sepsi, care ocupă locul 6 în clasamentul Ligii întâi.

În runda precedentă, FC Hermannstadt s-a impus surprinzător în derby-ul cu liderul Farul Constanța, scor 4-0. Balaure a deschis scorul rapid, în minutul 2 pe ”Municipal”. În repriză secundă, Sibiul și-a turat motarele la maxim, în fața unui stadion arhiplin, iar Balaure reusește dubla în minutul 54. La nici 20 de minute, Sibiul trimite mingea din nou în plasă, prin Buhacianu V. dintr-o lovitură de la 11 metri. În prelungiri, într-o atmosferă extraordinară pe noua bijuterie a Sibiului, FC Hermannstadt marchează pentru 4 la 0 dintr-un penalty în minutul 90+4.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În urmă cu 2 etape, FC Botoșani a pierdut pe teren 8 la 0 cu Farul Constanța, iar în runda precedentă, CFR Cluj ”smuls” un punct din partida cu FC Botoșani, scor 1-1.

Luni seară, tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu a declarat la conferința de presă că meciul cu FC Hermannstadt va fi unul dificil.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Suprinzător pentru cine nu îi urmărește. Au un antrenor foarte bun, un lot stabil, s-au mutat acasă. Au jucători de experiență, au adus jucători interesanți în ultima perioada. Se vede mâna antrenorului. Nu ai cum să bați 4 – 0, dacă nu ai un lot cu experiență.” a mărturisit Dan Petrescu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu