foto: trupul sibianului dispărut în olt, căutat de pompieri și salvamontiști - prietenul lui, găsit mort

Doi bărbați, în vârstă de 37 și 42 de ani, ambii din municipiul Sibiu, au plecat vineri la pescuit pe Olt în zona localităților Bradu – Scoreiu, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimeni de ei. În urma unui apel la 112, care semnala dispariția, oamenii legii au început căutările, bănuindu-se că cei doi s-au înecat în râu. Trupul unuia dintre bărbați a fost găsit, iar acum echipe de scafandri, pompieri și salvamontiști caută și cel de-al doilea cadavru. 

UPDATE ora 17:00

„Având în vedere condițiile de vizibilitate redusă căutările efectuate de scafandri și pompieri au fost oprite. Acestea vor fi reluate mâine dimineață”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE ora 15:00

Trupul sibianului este căutat în continuare în apele râului Olt, însă fără vreun rezultat.

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ

foto: trupul sibianului dispărut în olt, căutat de pompieri și salvamontiști - prietenul lui, găsit mort

Cei doi bărbați plecaseră vineri la pescuit pe Olt și nu s-au mai întors acasă. Sâmbătă dimineața, soția unuia dintre ei a sunat la 112 și a anunțat dispariția. Imediat, salvatorii au pornit în căutarea trupurilor. Un bărbat a fost găsit înecat în râu, însă cel de-al doilea trup nu a fost încă descoperit. 

foto: trupul sibianului dispărut în olt, căutat de pompieri și salvamontiști - prietenul lui, găsit mort

Duminică dimineața, în jurul orei 08:00, au fost reluate căutările. Participă și salvamontiștii, care se folosesc de drone pentru a-i da de urmă. 

CITEȘTE ȘI: Bărbați plecați la pescuit pe Olt la Bradu, dați dispăruți – Unul a fost găsit mort în râu

„În această dimineață la ora 08:00 au fost reluate căutările pe râul Olt. Acționează următoarele forțe: 5 scafandri de la ISU Sibiu și ISU Hunedoara, două bărci, 11 pompieri militari și un echipaj SMURD. De asemenea o echipă din cadrul Salvamont Sibiu s-a alăturat căutărilor, utilizând drone”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Vom reveni cu informații în funcție de evoluția evenimentelor.  

Ultima oră

Comentariul meu